o nas

Centrum konferencyjno-okolicznościowe CICHY PORT Zakładu Aktywności Zawodowej im. Anny Bednarz- Śliwowskiej w Posadzie na ulicy Żeromskiego to nowoczesne i komfortowe miejsce do organizacji wesel oraz innych przyjęć okolicznościowych. Pomimo iż działamy od kilku lat, zdobyliśmy doświadczenie którym poszczycić mogłaby się niejedna restauracja z tradycjami.

Szef kuchni specjalizuje się w tradycyjnej, polskiej kuchni, a jego umiejętności zaspokoją wszelkie gusta naszych gości.


Zakupione u nas usługi uprawniają zakupującego do obniżenia obowiązkowych wpłat PFRON zgodnie z art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 22 sierpnia 1997 roku o rehabilitacji zawodowej i społecznej oraz zatrudnieniu osób niepełnosprawnych (dz. u. z 2010 roku nr 214 poz. 1407 zm.). Warunkiem obniżenia wpłaty jest terminowe uregulowanie należności za w/w usługi. W sprawie zaświadczenia dotyczącego ulgi prosimy o kontakt pod numerem 785 931 505.

 

galeria

sale bankietowe

hotel

kuchnia

oferta

Sala Bankietowa Cichy Port Zakładu Aktywności Zawodowej im. Anny Bednarz- Śliwowskiej w Posadzie to nowoczesne i komfortowe miejsce do organizacji wesel, imprez okolicznościowych, spotkań biznesowych i konferencji.

Oferujemy Państwu klimatyzowaną salę z nagłośnieniem i rzutnikiem, będącą w stanie pomieścić do 120 gości . Dodatkowo dysponujemy dwoma mniejszymi salami mogącymi pomieścić do  30 osób, w których mogą odbywać się uroczystości kameralne.

Nasze nowoczesne i eleganckie wnętrza,  profesjonalna obsługa, smaczna kuchnia oraz pomoc doświadczonego personelu sprostają wymaganiom klientów. 

Korzystając z naszych usług przekonasz się, iż dla nas klient jest najważniejszy a słowo "niemożliwe" nie istnieje!!

Szczegółowych informacji o wolnych terminach oraz cenach promocyjnych udzielamy telefonicznie lub pocztą elektroniczną. 

Zapraszamy również do bezpośredniego kontaktu.

Noclegi

Oferta Ślubna 150 zł

Oferta Ślubna 170 zł

Oferta Ślubna 195 zł

Okolicznościowe

Komunia Święta

Dysponujemy:

2 pokojami gościnnymi z łożem małżeńskim, 

3 pokojami gościnnymi 2-osobowymi, 

1 pokojem gościnnym 3-osobowym

Część hotelowa posiada aneks kuchenny

 

Cena za osobę:

65zł za osobę / bez śniadania

75zł za osobę / ze śniadaniem

OFERTA 150zł/os 
Wynajem sali wraz z profesjonalną obsługą kelnerską
Tradycyjne przywitanie Pary Młodej chlebem i solą
Pokój dla Pary Młodej
Brak opłaty korkowej za wstawienie własnego alkoholu
Woda z cytryną,
Bufet kawowo-herbaciany
Zniżki 50% na menu dla dzieci w wieku 5-10 lat
Kamerzysta, fotograf, orkiestra – 50% ceny za osobę
Kurtyna świetlna 
Pokrowce białe na krzesła
Bankietówki
Owoce 100g/os
 
Dodatkowe propozycje:
Fontanna czekoladowa z owocami - 450,00zł
Udziec wieprzowy 5,5 kg z kaszą i sosami (45osób) - 400,00zł
Pieczone prosie z kaszą i sosem chrzanowym - 1000,00zł
Ryby wędzone (pstrąg, jesiotr) - od 80,00zł za kg
Stół wiejski (szynka pieczona w całości, kiełbasa (różne rodzaje), kabanosy, kaszanka, baleron, salceson, pasztetowa, smalec wiejski, marynaty, pieczywo) - 12,00zł od osoby
Stół wiejski (strzecha - bez wyrobów) - 450,00zł
Poprawiny – 20,00 zł za osobę zgłoszoną (wynajem sali z obsługą, jedzenie, które pozostało z przyjęcia weselnego, świeżo ugotowane ziemniaki, 1 rodzaj surówki)
Nocleg w naszym obiekcie – od 70zł/osoba/doba ze śniadaniem
Wystrój Sali od 1000zł 
 
Obiad
Zupa (1 porcja na osobę -  jedna do wyboru)
tradycyjny rosół z makaronem
Danie główne (3 porcje mięsa na osobę - 6 rodzajów do wyboru)
Bitki z karkówki zapiekane z ziołami
Pieczeń z karkówki w ciemnym sosie
Zraz wieprzowy w sosie
Sakiewki z polędwiczki w sosie z grzybów
Roladka drobiowa w migdałach z pastą paprykową
Cordon Blue (schab wieprzowy z serem i szynką)
Schab pod pierzynką (schab wieprzowy, pieczarki, cebulka, ser żółty i sos tatarski)
Schab wieprzowy panierowany
Schab po sztygarsku (schab wieprzowy, boczek, ser, ogórek)
Domowy kotlet mielony
Żeberka słodko-kwaśne
Devolaille z masłem i pietruszką
Muszla drobiowa z pieczarkami i serem
Roladka soute ze szpinakiem w sosie śmietanowym
Udko faszerowane
Miruna w maśle i czosnku z pietruszką z brokułem i ziarnami słonecznika
Dorsz pieczony w sosie pomidorowym 
Łosoś w sosie koperkowym 
 
Dodatki 
Ziemniaki z koperkiem
Ziemniaki pieczone lub kulki ziemniaczane lub frytki
Kluski śląskie
Ryż lub kasza gryczana
 
Bukiet surówek (3-4 rodzaje do wyboru – 150 g / na osobę )
- kapusta biała z papryką
- kapusta czerwona ze śliwką i jabłkiem
- marchewka z brzoskwinią
- seler z rodzynkami
- por z jabłkiem
- kapusta pekińska
- buraczki z chrzanem
- warzywa gotowane
 
Zimne zakąski (3 porcje na osobę - 6 rodzajów do wyboru) 
Pasztet domowy
Galantyna z kurczaka
Schab z masłem chrzanowym
Schab ze śliwką/morelą
Karkówka faszerowana warzywami
Szynka ze szparagami w galarecie
Rolada z łososiem w szpinaku
Zimne nóżki
Ryba po japońsku
Ryba po grecku
Śledź w oleju
Ryba w zalewie pomidorowej
Kieszonka z ciasta francuskiego (oliwki, czerwona cebula, bazylia)
Kieszonka z ciasta francuskiego (kiełbasa, czosnek, ser)
Mini tarta z kurczakiem
 
Sałatki ( 2 porcje na osobę – 2 rodzaje do wyboru )
- jarzynowa tradycyjna
- sałatka z selera naciowego
- z ananasem i selerem konserwowym
- ala kebab gyros z kurczaka
- z grillowanym kurczakiem i melonem,
- z niebieskim serem pleśniowym i gruszką, 
- z boczkiem i prażonym słonecznikiem
- grecka
- z awokado i pestkami granatu 
pieczywo, masło
 
Gorące danie I (ok. godz. 22.00, 1 porcja na osobę - jedna do wyboru)
Flaki lub barszcz z pasztecikiem 
(2 porcje /os)
Gołąbki
Pierogi smażone z mięsem
Tort weselny (przed oczepinami, ok. godz. 23.30, we własnym zakresie)
 
Gorące danie II (ok. godz. 2.00) (1,5porcje na osobę) 
Golonka 
Bigos
Kiełbaska pieczona z cebulą
Warkocz francuski z sosami
Pieczywo, masło
Musztarda, chrzan, ketchup
 
Śniadanie (1 porcja/osoba)
Żurek z jajkiem
---------------------------------------------------------- 
Alkohol, soki, ciasto oraz tort wstawia klient.

OFERTA 170zł/os

 

Wynajem sali wraz z profesjonalną obsługą kelnerską

Tradycyjne przywitanie Pary Młodej chlebem i solą

Pokój dla Pary Młodej

Brak opłaty korkowej za wstawienie własnego alkoholu

Woda z cytryną,

Bufet kawowo-herbaciany

Zniżki 50% na menu dla dzieci w wieku 5-10 lat

Kamerzysta, fotograf, orkiestra – 50% ceny za osobę

Kurtyna świetlna 

Pokrowce białe na krzesła

Bankietówki

Ciasto 200g/osoba

Owoce 200g/osoba 

 

Dodatkowe propozycje:

Fontanna czekoladowa z owocami - 450,00zł

Udziec wieprzowy 5,5 kg z kaszą i sosami - 400,00zł

Pieczone prosie z kaszą i sosem chrzanowym - 1000,00zł

Ryby wędzone (jesiotr,pstrąg) - od 80,00zł za kg

Stół wiejski (szynka pieczona w całości, kiełbasa (różne rodzaje), kabanosy, kaszanka, baleron, salceson, pasztetowa, smalec wiejski, marynaty, pieczywo) - 12,00zł od osoby

Stół wiejski (strzecha - bez wyrobów) - 450,00zł

Poprawiny – 20,00 zł za osobę zgłoszoną (wynajem sali z obsługą, jedzenie, które pozostało z przyjęcia weselnego, świeżo ugotowane ziemniaki, 1 rodzaj surówki)

Nocleg w naszym obiekcie – od 70zł/osoba/doba ze śniadaniem

Wystrój Sali od 1000zł 

 

Obiad

Zupa (1 porcja na osobę -  jedna do wyboru)

tradycyjny rosół z makaronem

Danie główne (3,5 porcji. mięsa na osobę - 7 rodzajów do wyboru)

Bitki z karkówki zapiekane z ziołami

Pieczeń z karkówki w ciemnym sosie

Zraz wieprzowy w sosie

Sakiewki z polędwiczki w sosie z grzybów

Cordon Blue (schab wieprzowy z serem i szynką)

Schab pod pierzynką (schab wieprzowy, pieczarki, cebulka, ser żółty i sos tatarski)

Roladka drobiowa w migdałach z pastą paprykową

Schab wieprzowy panierowany

Schab po sztygarsku (schab wieprzowy, boczek, ser, ogórek)

Domowy kotlet mielony

Żeberka słodko-kwaśne

Devolaille z masłem i pietruszką

Muszla drobiowa z pieczarkami i serem

Roladka soute ze szpinakiem w sosie śmietanowym

Udko faszerowane

Miruna w maśle i czosnku z pietruszką z brokułem i ziarnami słonecznika

Dorsz pieczony w sosie pomidorowym 

Łosoś w sosie koperkowym 

 

Dodatki 

Ziemniaki z koperkiem

Ziemniaki pieczone lub kulki ziemniaczane lub frytki

Kluski śląskie

Ryż lub kasza gryczana

 

Bukiet surówek (3-4 rodzaje do wyboru – 150 g / na osobę )

- kapusta biała z papryką

- kapusta czerwona ze śliwką i jabłkiem

- marchewka z brzoskwinią

- seler z rodzynkami

- por z jabłkiem

- kapusta pekińska

- buraczki z chrzanem

- warzywa gotowane

 

Zimne zakąski (4  porcje na osobę – 7 rodzajów do wyboru) 

Pasztet domowy

Galantyna z kurczaka

Schab z masłem chrzanowym

Schab ze śliwką/morelą

Karkówka faszerowana warzywami

Szynka ze szparagami w galarecie

Zimne nóżki

Rolada z łososiem w szpinaku

Ryba po japońsku

Ryba po grecku

Śledź w oleju

Ryba w zalewie pomidorowej

Kieszonka z ciasta francuskiego (oliwki, czerwona cebula, bazylia)

Kieszonka z ciasta francuskiego (kiełbasa, czosnek, ser)

Mini tarta z kurczakiem

 

Sałatki ( 2 porcje na osobę – 3 rodzaje do wyboru )

- jarzynowa tradycyjna

- sałatka z selera naciowego

- z ananasem i selerem konserwowym

- ala kebab gyros z kurczaka

- z grillowanym kurczakiem i melonem,

- z niebieskim serem pleśniowym i gruszką, 

- z boczkiem i prażonym słonecznikiem

- grecka

- z awokado i pestkami granatu 

pieczywo, masło

 

Gorące danie I (ok. godz. 22.00, 1 porcja na osobę - jedna do wyboru)

 

Flaki lub barszcz z pasztecikiem

(2 porcje /os)

Gołąbki

Pierogi smażone

Kofta-kebab z sosem tzatziki

Tort weselny (przed oczepinami, ok. godz. 23.30, we własnym zakresie)

 

Gorące danie II (ok. godz. 2.00) (2 porcje na osobę )

Golonka 

Bigos

Kiełbaska pieczona z cebulą

Warkocz francuski z sosami

Pieczywo, masło

Musztarda, chrzan, ketchup

 

Śniadanie (1 porcja/osoba)

Żurek z jajkiem

---------------------------------------------

Alkohol, soki oraz tort wstawia klient.

 

OFERTA 195zł/os

 

Wynajem sali wraz z profesjonalną obsługą kelnerską

Tradycyjne przywitanie Pary Młodej chlebem i solą

Pokój dla Pary Młodej

Brak opłaty korkowej za wstawienie własnego alkoholu

Woda z cytryną,

Bufet kawowo-herbaciany

Zniżki 50% na menu dla dzieci w wieku 5-10 lat

Kamerzysta, fotograf, orkiestra – 50% ceny za osobę

Kurtyna świetlna 

Pokrowce białe na krzesła

Bankietówki

Wystrój stołu pary młodej oraz gości (kwiaty, bieżnik, świece, serwetki, wstążki, napis ze styroduru, balony)

Ciasto 200g/osoba

Owoce 200g/osoba 

Deser Szefa kuchni 1 porcja/osobę

 

Dodatkowe propozycje:

Fontanna czekoladowa z owocami - 450,00zł

Udziec wieprzowy 5,5 kg z kaszą i sosami - 400,00zł

Pieczone prosie z kaszą i sosem chrzanowym - 1000,00zł

Ryby wędzone - od 80,00zł za kg

Stół wiejski (szynka pieczona w całości, kiełbasa (różne rodzaje), kabanosy, kaszanka, baleron, salceson, pasztetowa, smalec wiejski, marynaty, pieczywo) - 12,00zł od osoby

Stół wiejski (strzecha - bez wyrobów) - 450,00zł

Poprawiny – 20,00 zł za osobę zgłoszoną (wynajem sali z obsługą, jedzenie, które pozostało z przyjęcia weselnego, świeżo ugotowane ziemniaki, 1 rodzaj surówki)

Nocleg w naszym obiekcie – od 70zł/osoba/doba ze śniadaniem

 

Obiad

Zupa (1 porcja na osobę -  jedna do wyboru)

tradycyjny rosół z makaronem

Danie główne (4,5 porcji. mięsa na osobę – 9 rodzajów do wyboru)

Bitki z karkówki zapiekane z ziołami

Pieczeń z karkówki w ciemnym sosie

Zraz wieprzowy w sosie

Sakiewki z polędwiczki w sosie z grzybów

Cordon Blue (schab wieprzowy z serem i szynką)

Schab pod pierzynką (schab wieprzowy, pieczarki, cebulka, ser żółty i sos tatarski)

Schab wieprzowy panierowany

Roladka drobiowa w migdałach z pastą paprykową

Schab po sztygarsku (schab wieprzowy, boczek, ser, ogórek)

Domowy kotlet mielony

Żeberka słodko-kwaśne

Devolaille z masłem i pietruszką

Muszla drobiowa z pieczarkami i serem

Roladka soute ze szpinakiem w sosie śmietanowym

Udko faszerowane

Miruna w maśle i czosnku z pietruszką z brokułem i ziarnami słonecznika

Dorsz pieczony w sosie pomidorowym 

Łosoś w sosie koperkowym 

 

Dodatki 

Ziemniaki z koperkiem

Ziemniaki pieczone lub kulki ziemniaczane lub frytki

Kluski śląskie

Ryż lub kasza gryczana

 

Bukiet surówek (3-4 rodzaje do wyboru – 150 g / na osobę )

- kapusta biała z papryką

- kapusta czerwona ze śliwką i jabłkiem

- marchewka z brzoskwinią

- seler z rodzynkami

- por z jabłkiem

- kapusta pekińska

- buraczki z chrzanem

- warzywa gotowane

 

Zimne zakąski (4  porcje na osobę – 8 rodzajów do wyboru)

Pasztet domowy

Galantyna z kurczaka

Schab z masłem chrzanowym

Schab ze śliwką/morelą

Karkówka faszerowana warzywami

Szynka ze szparagami w galarecie

Zimne nóżki

Rolada z łososiem w szpinaku

Ryba po japońsku

Ryba po grecku

Śledź w oleju

Ryba w zalewie pomidorowej

Kieszonka z ciasta francuskiego (oliwki, czerwona cebula, bazylia)

Kieszonka z ciasta francuskiego (kiełbasa, czosnek, ser)

Mini tarta z kurczakiem

 

Sałatki ( 2 porcje na osobę – 3 rodzaje do wyboru )

- jarzynowa tradycyjna

- sałatka z selera naciowego

- z ananasem i selerem konserwowym

- ala kebab gyros z kurczaka

- z grillowanym kurczakiem i melonem,

- z niebieskim serem pleśniowym i gruszką, 

- z boczkiem i prażonym słonecznikiem

- grecka

- z awokado i pestkami granatu 

pieczywo, masło

 

Gorące danie I (ok. godz. 22.00, 1 porcja na osobę - jedna do wyboru)

Flaki lub barszcz z pasztecikiem

(2,5 porcji /os)

Gołąbki

Pierogi smażone

Kaczka faszerowana z jabłkami 

 

Tort weselny (przed oczepinami, ok. godz. 23.30, we własnym zakresie)

 

Gorące danie II (ok. godz. 2:00) (2 porcje na osobę)

Golonka 

Bigos

Kiełbaska pieczona z cebulą

Kofta-kebab z sosem tzatziki

Warkocz francuski z sosami

Pieczywo, masło

Musztarda, chrzan, ketchup

 

Śniadanie (1 porcja/osoba)

Żurek z jajkiem

----------------------------------------

Alkohol, soki i tort wstawia klient.

aa

aa

Danie dnia

drugie  danie  -  10,00 zł

zupa  3,00 zł

na  terenie  miasta  Konina  DOWÓZ  GRATIS  

Danie  Dnia  w  godz.  od  11/00  do  17/00  możecie  Państwo także  zjeść  na  miejscu  w  przytulnej  sali  restauracyjnej


znajdź nas także na
 

Dania dnia

Menu dla przedszkola

aa

Partnerzy

Nasze marki oraz firmy z którymi współpracujemy
CICHY PORT
62-530 Kazimierz Biskupi
Posada ul. Żeromskiego 11
Organizacja imprez: tel. 785 055 353, 603 453 006
Zamów danie dnia od 11:00: tel. 601 168 077

Wysoki kontrast